Lessen

Van 1 april tot en met 1 oktober is er iedere zaterdag en zondag van 11u – 12u  er een hatha yogales bij Soia – Strand Oog in Al, het stadsstrand van Utrecht. Deze les vindt met mooi weer plaats op het dakterras. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over het kanaal en ben je heerlijk in de buitenlucht. Met slechter weer vinden de lessen plaats onder het dakterras, waar het ook afgesloten is.

Stempelkaart

Bij Yoga Vida kun je een stempelkaart kopen die je eventueel ook kunt uitlenen aan iemand anders. Met deze stempelkaart kun je 6 of 10 lessen volgen. Dus geen abonnementen, geen contracten, geen opzegtermijnen.

Tarieven 

1x losse les                 € 7,50,-

6 x stempelkaart        €40,-

10 x stempelkaart      €65,-  

 Er is geen pinapparaat. Nieuwe stempelkaarten of losse lessen kun je contant betalen. Neem liefst gepast geld mee en betaal voorafgaand aan de les. Heb je al een kaart, dan betaal je met die kaart. Er wordt per les afgerekend. Bewaar de kaart goed, vervanging is niet mogelijk.

 Er zijn voldoende matjes aanwezig. Draag gemakkelijk zittende en warme kleding. Er is geen echte kleedkamer. Als het niet anders kan, is er wel een ruimte om je om te kleden.

 

Aanmelden

 Er kunnen maximaal 17 personen in de les. Een les aanvragen is noodzakelijk. Dit kun je gemakkelijk doen middels een e-mailtje naar christa@yogavida.nl of via de link: https://www.yogavida.nl/contactformulier/inschrijven/ Indien je toch verhinderd bent meld dit dan zo spoedig mogelijk omdat er dan een plaatsje voor iemand anders vrij komt.