Docenten

Christa schep

Christa is al een aantal jaar met veel enthousiasme yoga docente. Haar passie voor yoga heeft zij gevonden nadat zij door een stressvolle periode merkte dat spanningen zich veel in het lichaam uitten, en zij soms te veel in haar hoofd kon zijn.  Yoga heeft haar zelfvertrouwen en bewustzijn zowel fysiek als mentaal, doen groeien.

Christa heeft de docentenopleiding in Hatha yoga en Kundalini yoga gevolgd en door middel van cursussen haar kennis verbreed over de werking van de chakra’s en yin yoga. Voor haar is het heel bijzonder om andere mensen te helpen ervaren wat yoga voor lichaam en geest kan doen. Zowel het beoefenen van yoga als het lesgeven in yoga geeft veel betekenis aan haar leven.

Door middel van een yoga project in Zuid-Amerika heeft zij ervaren dat yoga heel waardevol kan zijn voor mensen met psychische problemen zoals depressie of burn out. Christa’s doel is om anderen te helpen hiermee, met yoga als tool.  Als docent wil zij niets liever dan haar passie voor yoga overbrengen en laten ervaren. “Alles dat yoga kan brengen deel ik heel graag met anderen!”

Amber Heusen

 

Amber heeft vanaf het eerste moment dat zij  in aanraking met yoga kwam het gevoel gehad van thuiskomen.
Yoga brengt alles in perspectief; leert haar focussen op wat écht belangrijk is, zelfcompassie te hebben en positief in het leven te staan.
Door haar dansachtergrond spreekt een dynamisch yogastijl haar erg aan en heeft zij de Ashtanga Power Vinyasa opleiding gevolgd.  De focus van de Hatha Flow lessen zullen liggen op ademhaling, lichaamsbewustzijn, kracht, beweging, tijd voor jezelf en ontspanning. In haar lessen vindt zij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en ieder zich kan ontwikkelen.