Docenten

Christa schep

Christa is al een aantal jaar met veel enthousiasme yoga docente. Haar passie voor yoga heeft zij gevonden nadat zij door een stressvolle periode merkte dat spanningen zich veel in het lichaam uitten, en zij soms te veel in haar hoofd kon zijn.  Yoga heeft haar zelfvertrouwen en bewustzijn zowel fysiek als mentaal, doen groeien.

Christa heeft de docentenopleiding in Hatha yoga en Kundalini yoga gevolgd en door middel van cursussen haar kennis verbreed over de werking van de chakra’s en yin yoga. Voor haar is het heel bijzonder om andere mensen te helpen ervaren wat yoga voor lichaam en geest kan doen. Zowel het beoefenen van yoga als het lesgeven in yoga geeft veel betekenis aan haar leven.

Door middel van een yoga project in Zuid-Amerika heeft zij ervaren dat yoga heel waardevol kan zijn voor mensen met psychische problemen zoals depressie of burn out. Christa’s doel is om anderen te helpen hiermee, met yoga als tool.  Als docent wil zij niets liever dan haar passie voor yoga overbrengen en laten ervaren. “Alles dat yoga kan brengen deel ik heel graag met anderen!”

Marjolein Hekkers


Rond haar 20ste kwam Marjolein voor het eerst in aanraking met yoga en het voelde direct goed. Tegelijkertijd was er veel weerstand en was het lastig voor haar om het competitieve in haar los te laten. Door de jaren heeft ze kunnen ervaren hoe het is om dit los te laten en het brengt haar nu ontspanning en energie, een mooie balans. Na een 200 uur durende opleiding in Hatha en een rondreis door India, weet ze zeker dat yoga niet meer is weg te denken uit haar leven.

Yoga betekent voor haar verbinding, liefde en compassie voor jezelf en voor anderen. Tijdens haar yogalessen hoopt ze anderen te inspireren om een leven te leiden waarin je in verbinding staat met jezelf en met anderen.