Hatha Yogalessen

YogaVidaUtrechtSoiaDakterrasYogales

Yoga is meditatie door beweging. Tijdens yoga krijg je de kans om helemaal tot jezelf te komen. Tijdens een yogales keer je naar binnen met je aandacht en maak je een verbinding met je ademhaling. Door deze oefeningen verdwijnen gedachtes naar de achtergrond en kun je je concentratievermogen verbeteren.

De buiten yogalessen van Yoga vida zullen vaak wat dynamischer zijn. Dit is zodat het lichaam warm kan blijven in de buitenlucht en hierdoor extra spanning kan loslaten. De dynamische lessen maken je lichaam sterker en flexibeler maar daarnaast brengen de oefening ook rust en ontspanning voor lichaam en geest.

Op zaterdag wordt er hatha flow yoga les gegeven, dit betekent dat de houdingen in deze lessen zich iets sneller opvolgen, op zondag wordt er hatha yoga les gegeven hierbij wordt er iets meer rust genomen en ook tijd voor ontspanning genomen

Na afloop van de Yoga les is er de mogelijkheid om heerlijk te genieten met een kopje thee of koffie in het restaurant of op het terras van Soia.

Inschrijven