Yoga Vida op Enter the Wave surffestival

Yoga en surfen………Yoga vida geeft deze zomer yoga lessen op “Enter the Wave”

Yoga en surfen, een mooie combinatie die je tegenwoordig veel ziet. Yoga en surfen zijn een perfecte aanvulling op elkaar en net als bij yoga is surfen ook erg ontspannend. Zorgen en fysieke klachten lijken te worden weggewassen door de golven. Yoga vida verzorgt deze zomer de yoga lessen op een surf festival in Frankrijk, Enter the Wave.

Enter the Wave is het eerste event dat de sfeer van een festival en een surfvakantie combineert. Je wordt wakker met een fijne yoga les, in de middag kun je meegaan met de golven en s’avonds dansen op het strand bij ondergaande zon met live bandjes.

Yoga vida zal bij deze yogalessen extra inspelen op het surfen. We zullen hier daarom veel oefening doen die jou opwarmen en zullen ondersteunen bij surfhoudingen. Net als je lichaam, is de zee nooit hetzelfde. Bij yoga en surfen moet je daaraan overgeven. Surficoon Kelly Slater zei hierover in een interview: “Yoga is het beheersen van de golven van de geest” Een goede ademhaling staat bij beide disciplines centraal, je moet proberen om in balans te zijn en gefocust te blijven en dan leer je om beter in het moment te leven. Surfen is zoals ook yoga een meditatie in beweging.

Enter the Wave festival vindt plaats in Naujac-Sur-Mer in Zuid Frankrijk van 23 Juli t/m 10 Augustus. Er zijn nog plekken te reserveren met eigen vervoer via de website: www.enterthewave.nl
logoETW-300x295